Cum pot plăti comanda?

Modalități de plată a comenzii sunt: plata prin card, transfer bancar sau plata la livrare. În coșul de cumpărături nu uitați să vă alegeți modalitatea de plată.

Plata cu card online: după crearea comenzii, veți fi redirecționat direct de pe pagina noastră către gateway-ul de plată unde puteți achita comanda. Este cel mai rapid și eficient mod de a plăti. Vă rugăm, ca după finalizarea comenzii să nu închideți fereastra cu pagina noastră, deoarece redirecționarea către gateway-ul de plată va fi întreruptă. În cazul în care nu reușiți să plătiți comanda dvs. imediat și online în termen de jumătate de oră, veți primi un e-mail cu link-ul care vă va redirecționa către pagina unde puteți repeta procesul de achitare a comenzii. În cazul în care va eșua și această posibilitate, nu ezitați să ne contactați, iar noi putem modifica modalitatea de plată. :)

ATENȚIE: Dorim să vă înștiințam asupra faptului, că link-ul primit pentru repetarea procesului de achitare a comenzii este din punct de vedere a securității activ doar 60 de minute.

Plata prin transfer bancar: detalii despre transfer bancar se vor trimite prin email. 

Plata la livrare Plata se va face la curierul de la firma de curierat la primirea coletului. Vă atragem atenția că la această modalitate de plată o să vă fie facturată taxa de livrare în valoare de 9 RON.